Smeštaj u gradu

Muo apartmani, smeštaj 2019

Duboko u bokokotosrkom zalivu, preko puta drevnog, kamenog Kotora, nalazi se malo, slikovito mesto Muo. Na obroncima je planina koje ga okružuju, te u zaklonu gustih mediteranskih šuma koje obezbeđuju, kako dobar kvalitet vazduha, koji se meša sa onim, morskim, tako i mnogo senovitih kutaka i zaklona od sunca, za vreme vrelih letnjih dana.

Pročitajte više - MuoRent-A-Car - MuoIzleti/Ekskurzije - MuoSmeštaji - Muo

 • Boka Kotorska - Muo
  E-mail : milanka.kotor@gmail.com
  Telefon : +382 69 687 310
  Sajt:
  Apartmani Vuković smešteni su na svega 15 metara od popločane plaže u mestu Muo, a udaljeni su 3km od starog grada Kotora, do kojeg možete i pešice. Ovde između ostalih interesantnih stvari možete obići i srednjovekovnu katedralu Svetog Tripuna i drevne zidine Kotora, dugačke 4,5 km.

  Na svega 300 metara od apartmana Vuković nalazi se prehrambena prodavnica (Happy), kao i nekoliko restorana i barova, pa ćete na raspolaganju u blizini imati sve neophodne sadržaje potrebne na letnjem odmoru. Autobuska stanica je udaljena 2km, a aerodrom u Tivtu je na distanci od 8km.
 • Boka Kotorska - Muo
  E-mail : vukasinovic1armen@gmail.com
  Telefon : +382 67 392 172
  Sajt:
  Apartmani Vukašinović smešteni su kraj samog Jadrana, duboko u bokokotorskom zalivu, u tradicionalnom mestašcu Muo, na samo 2km od kamenitog i božanstvenog Kotora. Pred vilom se pruža betonirana plaža sa ležaljkama koje gosti slobodno mogu koristiti. Najbliža prodavnica nalazi se na samo 50 metara udaljenosti od apartmana, a restoran na 100 metara.

  Pored fantastičnog pogleda na zaliv, njegovu tamno plavu, zavodljivu vodu i gorostasne planine koje ga okružuju, gostima apartmana Vukašinović na raspolaganju je i pravi mediteranski vrt, ispunjen aromatičnim biljem i cvećem, u kombinaciji sa tipičnom arhitekturom vile. Među njegovim kamenim zidovima postoji i zajednički roštilj kraj koga mogu uživati praveći bilo svoje omiljene, bilo neke nove, ukusne morske specijalitete.
 • Boka Kotorska - Muo
  E-mail : jmarkovic523@gmail.com
  Telefon : +382 69 398 332
  Sajt:
  Apartmani Željko nalaze se na dve lokacije u kotorskom naselju Muo, na svega 100 metara od kamenom popločane plaže. Takođe, najbliži market, kafić i restoran biće vam na svega 100-ak metara udaljenosti. Stari grad u Kotoru je udaljen 1,5 km od obe lokacije, a peščana plaža je na 2 km.

  Ovde, u Starom gradu možete posetiti Pomorski muzej i istorijsku Katedralu Svetog Tripuna. Staze za pešačenje naći ćete na planini Vrmac, udaljenoj oko 1 km. Uz to, lokalni autobusi staju na stanici 100 metara od Apartmana Željko, a Glavna autobuska stanica u Kotoru je na distanci od 1 km. Aerodrom Tivat se nalazi na 8 km od objekta.