Smeštaj u gradu

Morinj apartmani, smeštaj 2019

U stara vremena, koja je karakterisalo siromaštvo, ali i romantika, Morinj je bio poznat po mlinovima, u kojima je uglavnom ceđeno maslinovo ulje. Poslednjih godina ovo malo mesto u Boki Kotorskoj (opština Kotor), razvija se u veoma popularno turstičko letovalište. Udaljen je 24km od Kotora i Herceg Novog, a deli se na dva manja naselja: Gornji Morinj i Donji Morinj.

Pročitajte više - MorinjRent-A-Car - MorinjIzleti/Ekskurzije - MorinjSmeštaji - Morinj

 • Boka Kotorska - Morinj
  E-mail : nata.mijuskovic@gmail.com
  Telefon : + 382 69 039 835
  Sajt:
  Apartmani Mijušković nalaze se u Morinju, smešteni u privatnoj kući na svega 50 metara od mora, okruženi zelenilom i sa pogledom na sve lepote Bokokotorskog zaliva.

  Pored potpunog komfora, udobnosti i savremenih sadržaja koji će vas sačekati unutar apartmana, takođe u dvorištu našeg kompleksa možete koristiti opremljenu letnju kuhinju, kao i gril za pripremanje ukusnih jela po vašoj želji.
 • Boka Kotorska - Morinj
  E-mail : markolipcivukasovic@gmail.com
  Telefon : +382 32 373 187
  Apartamani pored mora smešteni su u Morinju, tačnije na samo 15 metara od prelepe jadranske obale, gde ćete naći više manjih plaža i ponti, a tačno ispod našeg kompleksa je i jedan šank idealan za večernja druženja uz omiljeno piće, zvukove mora i neverovatan pogled na pučinu. Ovde na ponti barem jednom nedeljno, a dešava se da to bude i više puta organizuju se i svirke, uz odlična vina i morske specijalitete.

  Takođe, na oko 1 km od našeg smeštaja je locirana i velika gradska plaža Morinja, koja takođe ima šank, a pre nje, na oko 800 metara je pica bar ''Tramontana''. Uveče se i ovde organizuju razna gostovanja, uz muziku i odličnu zabavu. Jedan od najboljih ribljih restorana u čitavoj Crnoj Gori, ''Ćatovića Mlini'', nalazi se na dodatnih 200 metara posle ''Tramontane'', a preko puta ovog pica bara možete naći restoran ''Sutvara'', gde su na meniju izvrsna pre svega jela sa roštilja. Ovde možete uplatiti i dnevni pansion po ceni od svega 10€ po osobi.