Smeštaj u gradu

Meljine apartmani, smeštaj 2019

Na ulazu u jedan od najlepših zaliva na svetu, Bokokotorski, i pod najvišom planinom Dinarskog masiva, Orijenom, koji se uzdiže iz kristalnog Jadranskog mora, smešteno je naselje Meljine. Ovaj maleni obalski gradić, od znamenitog Herceg Novog udaljen je svega 3km, a posetioci ovog mesta šetnju do Herceg Novog ili Igala, sa kojim je takođe povezan, neće ni osetiti budući da ova mesta povezuje dugačko šetalište pokraj mora, koje omogućava uživanje u čaroliji morskih prizora, mirisa, zvukova, pa i ukusa, na svakom koraku.

Pročitajte više - MeljineRent-A-Car - MeljineIzleti/Ekskurzije - MeljineSmeštaji - Meljine

 • Boka Kotorska - Meljine
  E-mail : pavicevic.dragoljub@gmail.com
  Telefon : +382 67 521 644
  Sajt:
  Apartmani Pavićević nalaze se u Meljinama, malom morskom rezervatu zdravlja, nadomak Herceg Novog. Smešteni su na samo 80m od najbliže peščane plaže,
 • Boka Kotorska - Meljine
  E-mail : nikitenkoandjela2009@hotmail.com
  Telefon : +382 31 348 128
  Apartmani Nikitenko smešteni su u samom srcu Bokokotorskog zaliva, svega 50 metara od plaže Sidro, u Meljinama. Kako se nalazimo u blizini jednog od najlepših gradova Boke Kotorske - Herceg Novog, sve njegove pogodnosti i sadržaji, kao što su razne prodavnice, restorani, tradicionalne konobe i marketi biće vam na kraćoj pešačkoj udaljenosti.

  Takođe, blizina Starog Grada, kulturni spomenici, ali i bogato zelenilo, četinari i visoki čempresi čine našu lokaciju savršenom za bogat i aktivan odmor. U okolini ima dosta plaža, pa je samo vaš izbor da li volite avanturu i stenama zaklonjene uvale, ili ipak malo više gužve, buke i dobro raspoloženje na glavnim plažama Boke Kotorske.
 • Boka Kotorska - Meljine
  E-mail : apartmanimojsovic@gmail.com
  Telefon : +382 31 348 256
  Sajt:
  Apartmani Mojsović nalaze se na samo 200 metara od mora, na samom početku šetališta Pet Danica u lepom hercegnovskom naselju Savine. U našoj blizini je i manastir po kome je ovo naselje i dobilo ime, a promenadom se možete prošetati čak do lekovitog Igala. Takođe, na svega 50-ak metara od nas pronaći ćete mnogobrojne restorane, prodavnice, štandove brze hrane i pekare, a u neposrednoj blizini je i benzinska stanica.

  Našim gostima na raspolaganju su suncobrani i ležaljke na plaži Sidro u Meljinama koja je u našem zakupu, a sam prilaz ovoj lepoj, peščanoj plaži je ravan i bez stepenica. Apartmani Mojsović su okruženi zelenilom sopstvenog vrta koji pruža ugodan ambijent za odmor, a ispred kuće nalazi se i ozidani roštilj ukoliko budete raspoloženi da nešto bacite na žar. Ako dolazite sopstvenim kolima, možete računati i na besplatan parking.
 • Boka Kotorska - Meljine
  E-mail : fortunella.apartments@gmail.com
  Telefon : +382 69 343 045 Amalija Kerin Stojović
  Sajt:
  Fortunella Apartmani nalaze se u mirnom mestu Meljine, nadomak Herceg Novog, na oko 200 metara od mora. Naš kompleks je lociran na kraju male slepe ulice gde nema gustog i bučnog saobraćaja, i gde je veoma bezbedno za decu. Na samo nekoliko koraka možete naći i prvi restoran koji nudi i pansionske aranžmane, a u blizinu su i prodavnica, apoteka, kao i drugi kafići, plažni barovi i restorani.

  Iza nas nema drugih kuća i dvorišta, već počinje dosta velika šuma, pa Fortunella Apartmani
  uživaju zaista u divnom zelenom okruženju koje večeri čini svežim, a noći mirnim. Svi naši gosti koji dolaze sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatan parking. Takoše, za sve ljubitelje rekreativnog odmora na raspolaganju su i naši bicikli, bez dodatne nadoknade.