Smeštaj u gradu

Ljuta apartmani, smeštaj 2019

Letovalište Ljuta se nalazi u srcu Bokokotorskog zaliva, udaljeno samo 7 kilometara od istorijskog gada Kotora. Ovo malo ribarsko mesto zadržalo je sav šarm prošlih vremena i pruža autentičan doživljaj primorskog života. Ovo slikovito mestašce svoje ime duguje maloj reci Ljutoj, a gleda na Donji Stoliv i Prčanj. Prve komšije su Orahovac na severu i Dobrota na jugu, a kroz Ljutu prolazi novi magistralni put, oko koga se prostiru šarmantne kućice tipične za bokeljsku arhitekturu.

Pročitajte više - LjutaRent-A-Car - LjutaIzleti/Ekskurzije - LjutaSmeštaji - Ljuta

  • Boka Kotorska - Ljuta
    E-mail : vilaan@hotmail.com
    Telefon : +381 63 8232 338 (SRB broj)
    Vila Nikčević smeštena je u samom srcu Bokokotorskog zaliva, u Ljutoj, 7 kilometara od prelepog Kotora. Vila i okolina pružaju komfor, luksuz i privatnost koju samo možete poželeti, a sve to je na korak od mirnih voda najvećeg zaliva u južnoj Evropi i sa pozadinom robusnih planina i veličanstvenim pogledom na zaliv.

    U okviru vile Nikčević nalazi se i kafe bar, pa tu možete uživati u svežem voću ili kafi, a doručak na bazi švedskog stola uračunat je u cenu. U našoj neposrednoj blizini su i dva odlična restorana gde gostima možemo organizovati i pansionski režim ishrane. Uz ovo, vila poseduje bazen sa ležaljkama i suncobranima, za uživanje u potpunoj privatnosti, a na obali mora nalazi se i naša privatna ponta, namenjena svim našim posetiocima.