Smeštaj u gradu

Lipci apartmani, smeštaj 2019

Primorski gradić Lipci nalazi se nadomak Risna, u jednom od najlepših delova Boke Kotorske, i uživa u predivnom pogledu na zaliv i brdovitom zaleđu divljeg crnogorskog primorja. Fantastična lepota okolne prirode čini da je obilazak zaliva kolima jedno potpuno nesvakidašnje i u svetu jedinstveno iskustvo, sa drumom koji mestimično prolazi pored same obale mora. Smešten na severnoj strani risanskog zaliva, ovo mestašce je okruženo “glasovitijim“ mestima Bokokotorskog zaliva, kao što su Morinj, Risan, Perast, ali i Tivat i Kotor, a odvade se lako stiže i do Cetinja i Herceg Novog.

Pročitajte više - LipciRent-A-Car - LipciIzleti/Ekskurzije - LipciSmeštaji - Lipci

  • Boka Kotorska - Lipci
    E-mail : markolipcivukasovic@gmail.com
    Telefon : +382 32 373 187
    Vila Lipci je tradicionalni, tipični mediteranski objekat smešten u istoimenom letovalištu, udaljenom oko 1km Morinja. Inače, ovde u Lipcima, tačnije na 200 metara blagog uspona od vile nađeni su praistorijski crteži iz VIII veka p.n.e. Obala Jadrana je na svega 250 metara od vile, a u okolini se nalazi dobar broj manjih plaža, idealnih za osamu.

    Takođe, gosti vile mogu se prošetati i do našeg drugog smeštaja u Morinju gde će ih sačekati naša privatna ponta, a odmah pored nje i šank koji drži naš komšija, i gde se uveče organizuje živa muzika, i gde je uvek dobra zabava. Sve ovo, od vile Lipci je udaljeno oko 500 metara. Takođe, na nekih 1.200 m je i gradska plaža u Morinju koja je manje dubine i više pogodna za decu, a u njenoj blizini je i plažni pica bar Tramontana.