Smeštaj u gradu

Limljani apartmani, smeštaj 2019

Limljani Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Limljanima kod Bara? Sajt Leto u Grčkoj Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Limljanima. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - LimljaniRent-A-Car - LimljaniIzleti/Ekskurzije - LimljaniSmeštaji - Limljani

 • Oblast Bar - Limljani
  E-mail : ppdczbar@t-com.me
  Telefon : +382 69 108 835
  Sajt:
  Planinska Kuća Između Dvije Čarobne Obale nalazi se na izvanrednoj lokaciji, u selu Limljani-zaseok Karuči, u rejonu između Skadarskog jezera i Jadranskog mora, a uz to, u neposrednom okruženju su i blaži planinski vrhovi, pa ovo mesto objedinjuje sve - morske sadržaje, čist i svež planinski vazduh i lepote jezera kakve samo Skadar nudi. Kuća i okruženje su idealni za sve ljubitelje prirode. Sa ove lokacije mogući su brojni izleti.

  Kuća je udaljena 8 km od Virpazara, nadaleko poznatog turističkog mesta u sred Skadarskog jezera, najvećeg na Balkanu. Do kuće se može doći i starim putem od Bara preko planine Sutorman (25 km) ili kroz tunel Sozina novim putem od mora 20 km. Najbliža železnička i autobusna stanica je u Virpazara (8 km), aerodrom Podgorica je udaljen 30 km, dok do aerodroma u Tivtu ima 70 km.