Smeštaj u gradu

Lepetane apartmani, smeštaj 2019

Šarmantno i veoma simpatično ribarsko mestašce Lepetane nalazi se u samom srcu Bokokotorskog zaliva. Njegovu panoramu čine tipične kamene kuće, a senče ga visoke palme, masline, ali i raznovrsne voćke – pomorandže, limunovi, smokve, ali i egozitčni kivi i poneko stablo banane. Udaljeno je oko 5 kilometara od Tivta i tek nešto više od aerodroma, a odavde svakoga dana ide i trajekt koji premošćava zaliv na najužem mestu.

Pročitajte više - LepetaneRent-A-Car - LepetaneIzleti/Ekskurzije - LepetaneSmeštaji - Lepetane

  • Boka Kotorska - Lepetane
    E-mail : maxhit@t-com.me
    Telefon : +382 68 248 412
    Apartmani Maxhit nalaze se na svojoj, privatnoj plaži u letovalištu Lepetane, 5 kilometara od centra Tivta. Ova mala plaža namenjena našim gostima je delimično betonska ponta sa šljunačanim delom i lepim prilazom vodi, pa je pogodna i za naše najmlađe goste. Takođe, 15-ak minuta šetnje deli vas od velikih, popularnih plaža u okolini, gde se nalaze plažni barovi, kafići i restorani, a do najbliže prodavnice i pekare trebaće vam svega nekoliko minuta šetnje.

    Apartmani Maxhit imaju i svoje privatno veliko, zeleno dvorište sa palmama, a ovde se nalazi i mala, porodična konoba u kojoj možete probati neke od domaćih, bokeljskih specijaliteta. Naša lokacija je idealna ukoliko želite da se upustite u istraživanje Bokokotorskog zaliva, posebno ako ste naklonjeni plovidbi.