Smeštaj u gradu

Lastva Grbaljska apartmani, smeštaj 2019

Lastva Grbaljska je mesto koje broji tek nešto manje od 500 stanovnika kome priparada i izvestan broj malih razbacanih sela od kojih je svakako glavno Kukaljevina. Na samo nekoliko kilometara od Lastve Grbaljske nalazi se jedna od najpoznatijih plaža Crne Gore. Pretpostavljate reč je o plaži Jaz. Ona se nalazi na oko 3km od restorana Šebelj u Lastvi Grbaljskoj, dugačka 800 metara i deli se na dva dela – jedan od pola kilometara a drugi od 300 metara.

Pročitajte više - Lastva GrbaljskaRent-A-Car - Lastva GrbaljskaIzleti/Ekskurzije - Lastva GrbaljskaSmeštaji - Lastva Grbaljska

 • Boka Kotorska - Lastva Grbaljska
  E-mail : dusan.ivanovic962@gmail.com
  Telefon : +381 63 41 66 66 (SRB broj - Dušan)
  Sajt:
  Veliki komforan, trosoban apartman Ivanović smešten je na prvom spratu u privatnoj kući, u mestu Lastva Grbaljska, na svega 5 km od centra mondenske Budve. Kuća je locirana preko puta kafane Šebelj, na 50 m od magistrale. U blizini su i tri veoma atraktivne plaže Jaz, Trsteno i Ploče, koje su udaljene 2,5 km ili 3-5 min automobilom, dok do aerodroma u Tivtu ima 12 km.

  Takođe, sve što će vam biti neophodno na letnjem odmoru pronaći ćete u blizini našeg apartmana. U krugu od 200 metara nalaze se tri marketa, pošta, resotran, pekare, kao i druge prodavnice gde možete kupiti još što šta. U dvorištu apartmana Ivanović nalazi se roštilj koji gosti mogu koristiti za pripremu omiljenih obroka i uz ukusna jela družiti se i zabavljati u lepom prirodnom okruženju. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju i besplatan parking ispred kuće.