Smeštaj u gradu

Kumbor apartmani, smeštaj 2019

Kumbor malo šarmantno letovalište Boke Kotorske, koje se nalazi na svega 4 km od Herceg Novog, između Đenovića i Zelenike, i na oko 20 kilometara od aerodroma u Tivtu i Dubrovniku. Kumbor je smešten uz samu Jadransku magistralu, duž divne obale mora. Mesto je protkano mediteranskim kućicama i vilama, kafićima i restoranima koji su nanizani uz plaže.

Pročitajte više - KumborRent-A-Car - KumborIzleti/Ekskurzije - KumborSmeštaji - Kumbor

 • Boka Kotorska - Kumbor
  E-mail : kumborapartmani@gmail.com
  Telefon : +381 64 114 44 68 (SRB broj)
  Apartmani Milošević nalaze se u naselju Kumbor, koja je smešteno između Đenovića i Zelenike, svega 4 km od centra Herceg Novog. Ovo je idealno mesto za odmor bez buke i gužve, u prirodnom okruženju i na dvadesetak kilometara od aerodroma Tivat i Dubrovnik.

  U bašti vile Milošević domimira gusta prirodna hladovina, a dvorište je ujedno i sastavni deo plaže, pa tako svaki apartman ima po dve ležaljke. U bašti se nalazi i letnja kuhinja sa velikim frižiderom i naravno roštilj koji je dostupan na korišćenje svim gostima. Takođe, posedujemo bicikle, kajak dvosed za obuku i vožnju po zalivu, kao i dve barke za organizovanje izleta.
 • Boka Kotorska - Kumbor
  E-mail : presidentapart@yahoo.com
  Telefon : +382 67 603 776
  Vila President se nalazi u živopisnom letovalištu Kumbor, nadomak Herceg Novog, na samoj obali mora. Od centra Herceg Novog udaljena je 7 km, aerodrom u Tivtu je na svega 15km, a takođe do Kumbora se može stići i brodom iz luka u Kotoru i Zelenici. U neposrednoj blizini ove luksuzne vile, ima puno kafića restorana i drugih sadržaja koji će upotpuniti vaš letnji odmor.

  Dvorište vile je popločano, fino uređeno u klasičnom mediteranskom stilu, sa udobnim stolovima i stolicama, pod suncobranima gde se gosti mogu opuštati pijući kafu ili osvežavajuće piće. Dvorište je ukrašeno i zanosnim mediteranskim biljkama, ali ono što ga naročito krasi su otvoreni bazen i đakuzi, kao stvoreni za potpun letnji užitak posetilaca. U sklopu vile President postoji i recepcija, na kojoj će ljubazno osoblje rado odgovoriti na svako pitanje i gostima pružiti neophodne informacije.
 • Boka Kotorska - Kumbor
  E-mail : bog.boban1966@gmail.com
  Telefon : +382 31 684 720
  Sajt:
  Apartmani Bogdanović nalaze se 4 km od istorijskog jezgra Herceg Novog, u prelepom letovalištu Kumbor. Kvalitet koji potvrđuju čak četiri dodeljene zvezdice, prijatna i opuštena atmosfera čine ove apartmane idealnim mestom za vaš romantični ili porodični odmor. Naši apartmani nalaze se u dva objekta od kojih je jedan ispod magistrale, udaljen svega 70 metara od plaže, dok je drugi na 200 metara. Ovaj drugi koji se sastoji od tri apartmana, okružuje privatno dvorište gde se nalazi letnja terasa sa stolicama i stolom, kao i spoljni tuš, a za vaše mališane postoji i dečiji bazen na velikoj terasi koji vam je na raspolaganju, po dogovoru.

  U krugu od nekoliko minuta lagane šetnje od apartmana Bogdanović naći ćete prodavnice i markete sa svežim voćem i povrćem, zatim restorane Olimpija, Mondo, Flamingo i Amaro, a u blizini je plažni bar koji radi i čitave noći - Baia Bianca. Inače, plaže u našoj okolini su uglavnom peščane i imaju plažne barove. Ukoliko želite, možemo vam organizovati aerodromski ili lokalni prevoz ili vas povesti na izlete do manastira Ostrog, Skadarskog jezera, Trebinja, Kotora ili do neke destinacije koju vi želite da obiđete.
 • Boka Kotorska - Kumbor
  E-mail : info@sunsethn.com
  Telefon : +382 69 872 172
  Apartmani Sunset nalaze se u letovalištu Kumbor, nadomak Herceg Novog, i na oko 20 km od aerodroma u Tivtu i Dubrovniku. Naselje Kumbor preko zaliva gleda na susedne Rose, a poznato je kao mesto sa najdužim i najimpresivnijim zalascima sunca, kojima naši apartmani i duguju ime.

  Apartmani Sunset udaljeni su 5 km od Herceg Novog, smešteni na savršenoj lokaciji da se upustite u divna krstarenja Bokokotorskim zalivom. Na samo 20 metara od nas naći ćete prvu od niza malih, pešačnih ili izbetoniranih plaža uz koje se nalazi dugo šetalište, kao i prodavnicu, kafić i restoran. U neposrednoj blizini je i autobuska stanica pa čak, ne morate doći sopstvenim prevozom kod nas da biste uživali u čitavoj hercegnovskoj rivijeri.
 • Boka Kotorska - Kumbor
  E-mail : vladoivovic@gmail.com
  Telefon : +382 31 684 632
  Sajt:
  Apartmani Tre Sorelle smešteni su gotovo na obali, tačnije 15-ak metara od mora u divnom letovalištu Kumbor, na ulazu u Bokokotorski zaliv, odnosno 5 km od Herceg Novog. Od naših apartmana do centra Kumbora ima 250 metara, dok ćete najbliži restoran naći na 100 metara od nas, a sportske terene na 300 metara.

  Svi gosti apartmana Tre Sorelle mogu koristiti besplatne ležaljke i suncobrane na obližnjoj plaži. Takođe, u dvorištu vas čeka zajednički roštilj na kome možete spremati omiljene poslastice, a za sve koji kod nas dođu svojim kolima imamo na raspolaganju i obezbeđeno parking mesto.
 • Boka Kotorska - Kumbor
  E-mail : nirvana@t-com.me
  Telefon : +382 67 302 036
  Sajt:
  Nirvana Apartmani & Auto Camp je jedinstven privatni kompleks smešten na površino od 5000m², u naselju Kumbor, 5 km udaljen od Herceg Novog. Sastoji se od 6 zasebnih i lepo uređenih apartmana čvrste gradnje, koji su locirani pored samog mora (20m).

  Svaki apartman (27m²) ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljenu kuhinju i tri ležaja sa mogućnošću ubacivanja četvrtog. Uz to, ispred svakog apartmana je i terasa sa stonom garniturom i suncobranom.