Smeštaj u gradu

Kruče apartmani, smeštaj 2019

Kruče su malo i relativno nepoznato mesto na pola puta od Bara do Ulcinja, i deo su Ulcinjske rivijere. Poslednjih godina Kruče postaju sve zanimljivije gostima koji su u potrazi za skrivenim, divljim lepotama Crnogorskog primorja i donedavno ovde je bilo tek nekoliko vikendica. Malo stariji meštani rekli bi vam da su Kruče, u stvari ime za nekoliko manjih i većih kamenitih uvala u čijem su se zaleđu onda, kao pečurke, pojavili crvenkasti krovovi nekada skromnih, a danas sve raskošnijih kuća i vila.

Pročitajte više - KručeRent-A-Car - KručeIzleti/Ekskurzije - KručeSmeštaji - Kruče

 • Oblast Ulcinj - Kruče
  E-mail : radoslav.penezic@gmail.com
  Telefon : +382 30 458 076
  Sajt:
  Vila Penezić nalazi se u mestu Kruče, koje pripada opštini Ulcinj, 15 km od Bara i 7 km do samog Ulcinja. Na svega 150 do 600 metara od naše vile možete naći dobar izbor raznovrsnih kamenitih i šljunkovitih plažica, dok je velika peščana plaža na oko 1 km od. Ulaz na bilo koju od ovih plaža se ne naplaćuje. Takođe, do najbliže prodavnice ima 600 metara, a raznovrsni kafići i restorani su locirani od 100 do 600 metara od vile.

  Svi gosti vile Penezić mogu uživati na velikoj zajedničkoj terasi (4,5m x 8m) na kojoj su raspoređene klupe i stolovi, na kojoj možete igrati čoveče ne ljuti se, domine i otvoreni šah sa figurama od 30 cm. Za one koji ni na odmoru ne mogu bez omiljenih programa ovde na terasi je instaliran veliki TV sa TOTAL paketom satelitskih kanala. Što se parkinga tiče, svi koji nas posete svojim kolima mogu računati na obezbeđeno parking mesto 50 metara od vile, koje se naplaćuje 1€ po danu.
 • Oblast Ulcinj - Kruče
  E-mail : info@barakuda.me
  Telefon : +382 30 458 261
  Na samoj obali mora u uvali Kruče, nalazi se Hotel Barakuda, gde će vam na samo nekoliko koraka biti izvrsno uređena, privatna plaža. Nalazimo se u predivnoj prirodi Utjehe, 3 kilometra od plaže Bušat i 10-ak minuta vožnje od Dobrih Voda.

  Hotelski restoran ima dve velike sale koje su pogodne i za intimnija okupljanja, porodične proslave ili velika slavlja. Naša velika terasa ima predivan pogled na more u kom možete uživati uz jutarnju kaficu i doručak. Vaš boravak u Hotelu Barakuda može biti zasnovan na doručku ili polupansionu, dok u ''a la carte'' ponudi možete uživati tokom čitavog dana.