Smeštaj u gradu

Krimovica apartmani, smeštaj 2019

Prelep pogled na otvoreni Jadran iz Krimovice, naseobine u blizini bokokotorskog zaliva malo kog posetioca će ostaviti ravnodušnim. Krimovica pripada polju Donji Grbalj, a nalazi se između Budve i poluostrva Luštica. Osim mediteranskog zelenila, na ovom području ređaju se mnogi maslinjaci, vinogradi i voćnjaci, čiji se plodovi često traže na pijacama u Tivtu, Budvi, ali i u drugim mestima.

Pročitajte više - KrimovicaRent-A-Car - KrimovicaIzleti/Ekskurzije - KrimovicaSmeštaji - Krimovica

 • Boka Kotorska - Krimovica
  E-mail : jasmina.janjic69@gmail.com
  Telefon : +382 69 978 519 (CG broj)
  Sajt:
  Naselje Krimovica smešteno iznad popularnih plaža Ploče i Trsteno, sa kristalno čistim morem, lokacija je Apartmana Mata, koji predstavljaju idealno mesto za miran, letnji odmor i uživanje u prelepom crnogorskom primorju. Budva je od Krimovice udaljena samo 7km, do Tivta ima oko 15km, Kotor je na distanci od oko 20km, a Herceg Novi je udaljen 36km.

  Nedaleko od Apartmana Mata nalazi se mala prodavnica prehrambenih proizvoda, dok je veliki mega market udaljen nekih 4,5km. U dvorištu Apartmana Mata gosti mogu uživati i pripremajući neki od svojih omiljenih specijaliteta, dok će sve one koji dođu svojim automobilima sačekati besplatno parking mesto ispred objekta.
 • Boka Kotorska - Krimovica
  E-mail : talija@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Vila Talija nalazi se na samo nekoliko kilometara od Budve i od prelepih plaža Jaz, Trsteno i Ploče. Smeštena je u naselju Krimovica, u mirnom delu, gde ćete moći lepo da se odmorite od gradske vreve i svakodnevnice.

  U okviru vile Talija nalazi se prostrano i lepo negovano dvorište gde možete da uživate u miru i tišini. Dvorište je opremljeno stolom i stolicama za sedenje, a tu je i roštilj za spremanje obroka po želji. U okviru vile Talija postoji i mogućnost iznajmljivanja bicikla te ćete i tako moći da se odvezete do plaža Trsteno (3km) ili Ploče i Jaz (4km).
 • Boka Kotorska - Krimovica
  E-mail : ivan.milenkovic1985@sbb.rs
  Telefon : +382 69 449 303
  Sajt:
  Milpet Apartmani nalaze se u mestu Krimovica, u blizini nekoliko najlepših plaža crnogorske rivijere, poput Trstena i Ploča, a veoma popularno kampovalište, plaža i festivalska atrakcija Jaz udaljena je samo 4 km od nas. Krimovica je sve popularnija kao porodična destinacija za miran odmor nadomak Budve, daleko od ogromnih gužvi, a na samo nekoliko minuta vožnje od svih dešavanja.

  Milpet Apartamani uživaju u visokoj privatnosti i miru svog ograđenog dvorišta, gde možete uživati u sunčanju i novim pozanstvima, a roštilj i kotlić doneće vam i pravu letnju atmosferu. Našim aktivnijim gostima namenjen je i teren za košarku, a mališani se mogu sasvim bezbedno igrati i uživati u predivnoj klimi Krimovice.