Smeštaj u gradu

Krašići apartmani, smeštaj 2019

Turističko naselje Krašići se nalazi na severnoj obali poluostrva Luštica u zalivu Boka Kotorska. To je nekada bilo malo i tiho ribarsko selo u brdu na obroncima Obosnika, udaljeno oko 2 km od mora. Na obali, ispod Krašića, nalazilo se malo selo Franciskovići u koje su se, vremenom, doseljavali žitelji iz Krašića. Sredinom prošlog veka Krašići su ostali bez ijednog stanovnika, a meštani su Franciskoviće počeli nazivati Krašići, a Krašiće – Gornji Krašići.

Pročitajte više - KrašićiRent-A-Car - KrašićiIzleti/Ekskurzije - KrašićiSmeštaji - Krašići

 • Boka Kotorska - Krašići
  E-mail : spinaker@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Apartmani Spinaker se nalaze u turističkom naselju Krašići na severnoj obali poluostrva Luštica. Vila se sastoji iz dva smeštaja i to Zelenog studija koji može da ugosti 3 odrasle osobe i Plavog apartmana namenjenog boravku 4 odrasle osobe. Inače oba smeštaja su locirani odmah pokraj mora i veoma prostrane terase sa fenomenalnim pogledom na Jadransko more tj. prelep Boko Kotorski zaliv.

  Tokom boravka kod nas imaćete sve što Vam je neophodno za bezbrižan i komforan odmor, a mi kao domaćini ćemo se potpruditi da Vam pružimo nezaboravan odmor u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi. Letovalište krašići je odlično za porodičan odmor, jer nema prevelike gužve i saobraćaja, a priroda je fenomenalna.
 • Boka Kotorska - Krašići
  E-mail : vilamarija@gmail.com
  Telefon : +382 32 679 008 (CG broj)
  Sajt:
  Apartman Veći koji je pogodan za veće porodice ili grupu prijatelja nalazi se u letovalištu Krašići (naselje Riblja kost), u ulici Sramska 8, na svega oko 80 metara od plaže u Krašićima II/I. Ovaj apartman ima zaseban ulaz preko spoljnih stepenica, nalazi se na prvom spratu kuće, i potpuno je odvojen od donjeg sprata.

  Apartman Veći u Krašićima za sve goste ima obezbeđena dva parking mesta, a u blizini sui osnovni sadržaji koji vam mogu zatrebati na letnjem odmoru, kao što su: prodavnice prehrambene robe (40 metara), restorani (150 metara), itd... U slučaju potrebe gostima apartmana obezbeđujemo prevoz od i do aerodroma u Tivtu.
 • Boka Kotorska - Krašići
  E-mail : mrdaaleksa5@gmail.com
  Telefon : +382 32 679 926 (samo u periodu posle 01.06.)
  U mirnom i tihom letovalištu Krašići, i na samo 150 metara od gradske plaže ovog divnog mesta, u očaravajućem bokokotorskom zalivu, smešteni su Apartmani Krašići. Nalaze se na samo 13km od istorijskog grada Kotora, a i isto toliko ima i do mondenskog Tivta. Do najbliže prodavnice ima samo 200 metara, dok će gosti apartmana Krašići moći da se osveže ili popiju kaficu u svega 150m udaljenom kafiću.

  Prostrana kuća u kojoj su smešteni apartmani Krašići okružena je opuštajućim mediteranskim zelenilom, a gde god da vam odluta pogled, srešće se sa fantastičnim pejzažima bokokotorskog zaliva i opuštajućim morskim plavetnilom. Uz sve ovo, gostima koji dođu svojim automobilima obezbeđen je besplatan parking u sklopu dvorišta.