Smeštaj u gradu

Kotor apartmani, smeštaj 2019

Kotor je magičan grad i luka, smešten u jugoistočnom delu Bokokotorskog zaliva i udobno ušuškan ispod moćne planine Lovćen. Gledajući sa morske strane, on se nalazi na najudaljenijoj tački zaliva, baš u delu koji se “urezao“ u kontinent više od 28 km.

Pročitajte više - KotorRent-A-Car - KotorIzleti/Ekskurzije - KotorSmeštaji - Kotor

 • Boka Kotorska - Kotor
  E-mail : medunjanin@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Apartman Medunjanin Stari Grad se nalazi u centru starog grada Kotora, na drugom spratu kompletno renovirane zgrade. Veličina ovog lepo dekorisanog i komfornog apartmana je čak je 105m², i ima kapacitet da primi do 7 osoba.

  Apartman se nalazi u blizini kotorske rive i Katedrale Svetog Tripuna, koja je udaljena oko 50 metara. Gradski parking je na 200 metara, a plaža na distanci od 500 metara od apartmana. Takođe, u neposrednoj blizini su apoteka, pošta, prodavnice, suvenirnice, butici, kafići, restorani... Možemo vam uz doplatu obezbediti i uslugu prevoza od/do tivatskog aerodroma.
 • Boka Kotorska - Kotor
  E-mail : keko@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Apartman Keko se nalazi u Dobroti, kod Fakulteta za pomorstvo i ima površin od 40 m². Savršen je za letnji odmor u predivnom starom gradu Kotoru. Stan se nalazi na udaljenosti svega 30 metara od mora i 300 metara od centra grada Kotora.

  U neposrednoj blizini su i samoposluga, apoteka, Dom zdravlja, kao i mnogobrojni kafići i restorani, pa će vam praktično svi neophodni sadržaji na letnjem odmoru biti na pešačkoj udaljenosti.
 • Boka Kotorska - Kotor
  E-mail : dulebegovic65@gmail.com
  Telefon : +382 69 199 083
  Sajt:
  Vila Marta-Begović smeštena je u samom centru starog grada Kotora, 150 metara od gradske plaže i otvorenog bazena. Naša lokacija odlična je ukoliko želite da obiđete sve znamenitosti Kotora, a u neposrednoj blizini nalazi se tržni centar „Kamelija“, kao i raznovrsni kafići i restorani.

  Vila Marta-Begović ograđena je privatnim dvorištem, a odmah pored nas je i dečiji vrtić sa velikim igralištem, pa se tu mališani mogu do mile volje igrati sa vršnjacima. Ukoliko želite možemo organizovati aerodromski transport za vas, a naša vrata su vam otvorena od početka maja do kraja oktobra. Uz sve ovo, svi gosti koji dolaze sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking.
 • Boka Kotorska - Kotor
  E-mail : hippocampus@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Hotel Hippocampus nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u samom srcu Starog grada Kotora, na svega 150 metara od Gradske plaže. Ulaz u tvrđavu San Giovani udaljen je samo 20 metara od nas, a kako se nalazimo u samom centru grada, u našoj neposrednoj blizini naći ćete obilje kafića, restorana, malih radnjica sa suvenirima i druge turističke servise.

  U okivru hotela Hippocampus posluju dva restorana, jedan u prizemlju, a drugi na krovu, sa kojeg se pruža fantastičan pogled na zidine tvrđave i more. Restorani imaju i specijalne menije za goste naklonjene veganskom ili vegetarijanskom stilu života, a predivni enterijeri i bašte mogu biti i savršen dekor za sve vaše proslave, svečane prilike i koktele.
 • Boka Kotorska - Kotor
  E-mail : hostelcentrum.kotor@gmail.com
  Telefon : +382 68 212 552
  Hostel Centrum smešten je na jednom od najlepših trgova starog grada Kotora, odmah pored Crkve Svetog Nikole, svega 100-ak metara od glavnog trga. Autobuska stanica je samo desetak minuta šetnje udaljena od nas, a na svega 5 minuta stižete do mora i plažica u gradu Kotoru. Takođe, u našoj okolini ćete naći i dobar broj prodavnica, bankomata, menjačnica, restorana, klubova, kafića i suvenirnica.

  U hostelu Centrum dostupna vam je velika zajednička kuhinja sa trpezarijom, gde vas uvek čekaju čaj i kafa na račun kuće, a ovde se možete i družiti sa drugim gostima, ili pripremiti neki lagan obrok. Svim gostima dostupna su i dva računara sa mrežnom internet vezom, ukoliko vam bude neophodna sasvim sigurna i stabilna konekcija, a uz to i besplatna bežična veza dostupna u čitavom hostelu. Takođe, možemo organizovati sasvim jedistvene planinarske ture, a do NP Lovćen najlepši put vodi upravo od Kotora, a ukoliko volite ekstremne sportove, kod nas postoje i izuzetne veslačke i rafting ture. Ukoliko u Kotor dolazite sopstvenim prevozom, ni oko parkinga se ne morate brinuti, jer naši gosti imaju obezbeđen besplatan parking.