Smeštaj u gradu

Kolašin apartmani, smeštaj 2019

Grad Kolašin je nastao 1651. Godine kada su ga kao karavansku stanicu osnovali Turci. Na njegovom području mogu se pronaći razni kulturno-istorijski spomenici koji pričaju priču o istoriji ovog grada. Među njima jedan od najznačajnijih je manastir Morača, podignut 1252. godine na obali reke Morače.

Pročitajte više - KolašinRent-A-Car - KolašinIzleti/Ekskurzije - KolašinSmeštaji - Kolašin

 • Kontinentalna Crna Gora - Kolašin
  E-mail : dragan_tomovic@t-com.me
  Telefon : +382 69 364 385
  Sajt:
  Apartman Tomović je smešten u samom centru Kolašina, na samo 8.5 kilometara od skijališta na Bjelasici i 9km od nacionalnog parka Biogradska gora. Nedaleko od apartmana postoji veliki izbor restorana, prehrambenih i drugih prodavnica, suvenirnica i ostalih sadržaja.

  Apartman Tomović okružen je živahnom atmosferom ovog planinskog grada i gostima je na raspolaganju tokom cele godine. Svi koji nas posete svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da je obezbeđen veliki parking.
 • Kontinentalna Crna Gora - Kolašin
  E-mail : drijenak@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Kolašin resort predstavlja izvanrednu kombinaciju smeštaja u Vili Drijenak i brojnih mogućnosti za avanturu i provod koje se nude u okviru ovog resorta. Vila je sastavni i dobro uklopljen deo raskošnog prirodnog ambijenta Kolašina, koji se naalzi u blizini nacionalnog parka Biogradska gora. Ona je spoj modernog i tradicionalnog, udoban i funkcionalan smeštaj. Centar Kolašina od vile je udaljen samo oko 3km, kao i najbliži restoran. Najbliža prodavnica prehrambenih proizvoda nalazi se na 800 metara, dok je autobuska stanica udaljena 2,4km, a do aerodroma, ima 70km.