Smeštaj u gradu

Katun Reževići apartmani, smeštaj 2019

Katun Reževići je naselje u opštini Budva u Crnoj Gori, koje ima samo 45 stanovnika. Naravno u letnjim mesecima ovaj broj se znatno uveća. Nalazi se na putu između Budve i Petrovca na moru u neposrednoj bliziniza Manastira Reževići. Udaljeno je od Budve je 12 km, a od Petrovca na moru 4 km. Najbliži aerodromi su tivatski (udaljen 33 km) i podgorički (udaljen 45km).

Pročitajte više - Katun ReževićiRent-A-Car - Katun ReževićiIzleti/Ekskurzije - Katun ReževićiSmeštaji - Katun Reževići

 • Oblast Budva - Katun Reževići
  E-mail : rezevici1@gmail.com
  Telefon : +381 11 328 88 98
  Sajt:
  Vila sa pogledom na more Reževići se nalazi u ljupkom i malenom letovalištu Katun Reževići, nedaleko od Petrovca i Budve, tačnije na putu između ova dva čuvena letovališta. Ovo je porodično vođena vila koja nedavno u potpunosti renovirana. Iz vile se pruža fenomenalan pogled na Jadransko more, koji će sigurni smo uticati na viši nivo kvaliteta Vašeg odmora. Takođe u vrtu vile se nalazi mesto za roštilj, idealno za sve ljubitelje dobrog zalogaja.

  Vila se izdaje kao celina i može da ugosti do 6 osoba. Poseduje sve što Vam je neophodno za lep i bezbrižan odmor. Do najbliže plaže Perezića Do ima manje od 1 km putem. U blizini se nalazi i veliki broj drugih jako interesantnih plaža i uvala koje Vam od srca preporučujemo da obiđete. Ukoliko se odlučite da do nas dođete automobilom biće Vam obezbeđena dva parking mesta.