Smeštaj u gradu

Kamenari apartmani, smeštaj 2019

U srcu slikovitog Bokokotorskog zaliva, sasvim blizu susedne Bjele i okruženo velikanima zaliva, Herceg Novim, Tivtom i Kotorom, ušuškano je mirno, primorsko mestašce Kamenari. Ovo malo letovalište je savršeno za opuštanje i odmor od velikih gradova, dok je, zahvaljujući trajektu koji odatle polazi i povezuje ga sa Lepetanima, dobro povezan sa mnogim drugim mestima, predstavnicima ovog fantastičnog zaliva.

Pročitajte više - KamenariRent-A-Car - KamenariIzleti/Ekskurzije - KamenariSmeštaji - Kamenari

 • Boka Kotorska - Kamenari
  E-mail : nanoimimi@hotmail.com
  Telefon :
  Sajt:
  Na prvom spratu porodične kuće u mirnom i opuštenom mestu Kamenari, smešteni su novoizgrađeni Apartmani Simić, idealno mesto za smeštaj gostiju željnih kvalitetnog odmora i udobnosti, u predivnom bokokotirskom zalivu.

  Centar Kamenara od Apartmana Simić udaljen je svega 200 metara, dok do mora i najbliže plaže treba samo lagano prošetati 110 metara. Najbliži restoran nalazi se nadomak smeštaja, na samo 170m udaljenosti, kao i autobuska stanica, dok do najbliže prodavnice ima 250m. Do prelepog Herceg Novog ima 15km, od mondenskog Tivta gde se nalazi i najbliži aerodrom, 5km, a do impresivnog Kotora 28km.
 • Boka Kotorska - Kamenari
  E-mail : suzanabilafer@gmail.com
  Telefon : +382 67 382 446
  Sajt:
  Apartmani Bucanero smešteni su staroj, kamenoj kući na samoj obali mora u mestu Kamenari. Ova trajektna luka povezuje Kamenare i Lepetane, te je naša lokacija idealna ukoliko ste raspoloženi za istraživanje prirodnih lepota Bokokotorskog zaliva i kulturnog bogatsva severa Crne Gore.

  Apartmani Bucanero nalaze se samo 10 metara od lepe prirodne plaže savršene za mališane zbog blagog plićaka, zaklonjenosti od vetra i mirnog mora. Tek nešto dalje je i uređena plaža sa tropskim barom gde možete uživati u kafama i osvežavajućim pićima tokom čitavog dana. Prva prodavnica je na svega nekoliko koraka od naše kuće, a velika ponuda kafića, barova i restorana je u Bijeloj, oko 2 km od Kamenara, do koje saobraća i veoma česta linija gradskog prevoza.