Smeštaj u gradu

Kaluđerovina apartmani, smeštaj 2019

Veoma malo, mirno i tiho mesto na obali Bokokotorskog zaliva, Kaluđerovina krasi gotovo netaknuta priroda i bogatstvo borovih šuma. Kaluđerovina ima odličnu lokaciju ukoliko na put krećete kolima – kratko odvajanje sa magistralnog puta uvešće vas uskim uličicama među kuće i već ćete stići do obale mora. Tivat je udaljen samo 12 kilometara, dok se aerodrom nalazi na 10-ak minuta vožnje.

Pročitajte više - KaluđerovinaRent-A-Car - KaluđerovinaIzleti/Ekskurzije - KaluđerovinaSmeštaji - Kaluđerovina

  • Boka Kotorska - Kaluđerovina
    E-mail : souc@t-com.me
    Telefon : +382 32 677 017
    Kuća Milan Souc nalazi se svega 15 metara od mora, u lepoj prirodi mirnog turističkog naselja Kaluđerovine, u Boki Kotorskoj. Udaljeni smo oko 200 metara ispod magistralnog puta i 15 metara od prirodne plaže, a uređena, izbetonirana plaža sa resotranom udaljena je samo 50 metara od nas.

    Gostima Kuće Milan Souc na raspolaganju je uredno, veliko dvorište, idealno za malu decu, a uz vrtnu terasu i roštilj možete uživati u predivnim večerima i novim poznanstvima. Jedna od najlepših plaža Boke - Pržno, udaljena je svega 5 minuta vožnje, grad Tivat je na 12 km, a aerodrom na 8 km. Ukoliko na put krećete sopstvenim prevozom, možete računati i na besplatan parking u dvorištu kuće.