Destinacije :: Boka Kotorska ::

Kaluđerovina apartmani hoteli vile Crna Gora 2019

Veoma malo, mirno i tiho mesto na obali Bokokotorskog zaliva, Kaluđerovina krasi gotovo netaknuta priroda i bogatstvo borovih šuma. Kaluđerovina ima odličnu lokaciju ukoliko na put krećete kolima – kratko odvajanje sa magistralnog puta uvešće vas uskim uličicama među kuće i već ćete stići do obale mora. Tivat je udaljen samo 12 kilometara, dok se aerodrom nalazi na 10-ak minuta vožnje.

Ovo vikend naselje odlikuju predivno uređena dvorišta, šareni oleanderi, palme i plemenito voće. Može se pohvaliti predivnom prirodnom plažom koju odlikuje mirna zalivska voda, lagan plićak i nešto prirodnog hlada na obali, ali je plaža ispred hotela „Vizantija“ svakako atraktivnija. Ova uređena, betonirana plaža ima svoj restoran i kafe, pa ovde možete iznajmiti ležaljke i uživati u specijalitetima primorske kuhinje.

Ovaj hotel je svakako i sam centar ponude Kaluđerovina, jer u okolini nema više hotela, ali je zato izbor privatnog smeštaja izuzetno razvijen. Ovo uistinu mirno i tiho mesto prvi je izbor za porodice sa mališanima, jer ćete biti pošteđeni gustog saobraćaja i magistralnih puteva, a mirne, tople vode zaliva pogodne su i za neplivače.

Ipak, topao je savet da ovde dođete sopstvenim prevozom, jer u mestu postoji tek nekoliko prodavnica, i a pored hotelskog restorana nećete imati drugih opcija. Kaluđerovina je pogodna i za aktivnije ljude, željne izleta i istraživanja, pa u okviru dnevnih izleta možete obići ne samo čitavu Boku i njena prelepa mesta, već i Kotor, Budvu ili Herceg Novi.

Lokacija na mapi

Smeštaji - Kaluđerovina
Rent-A-Car - KaluđerovinaIzleti/Ekskurzije - Kaluđerovina

Drugi gradovi Boka Kotorska