Smeštaj u gradu

Đuraševići apartmani, smeštaj 2019

Na južnom delu Jadranske obale, duboko usečeno u kopno bokokotorskog zaliva i okruženo vencima planina nalazi se malo letovalište Đuraševići, idealno za miran i spokojan porodični odmor i uživanje u veličanstvenim pejzažima. Ovo malo ribarsko mesto obučeno u raskošno mediteransko zelenilo, sa čije obale se pruža fascinantan pogled na morsko plavetnilo, okolne planine i Ostrvo cveća.

Pročitajte više - ĐuraševićiRent-A-Car - ĐuraševićiIzleti/Ekskurzije - Đuraševići


Smeštaji - Đuraševići

 • Boka Kotorska - Đuraševići
  E-mail : apartmaniodzic@gmail.com
  Telefon : +382 32 720 016
  Ugodni i moderno opremljeni apartmani Odžić nalaze se u naselju Radovići nedaleko od Tivta i Kotora, na putu za plažu Plave horizonte. Ova privatna kuća sa tri apartmana smeštena je tik uz more i ima izlaz na svoju plažu. Tu je voda mora čista i topla, a kao dokaz je činjenica da se ovde uzgajaju školjke. Na plaži postoji tuš, kao i dobar hlad gde se možete sakriti tokom najvrelijih sati. Uz to, plaža je idealna za decu jer ima i plićak gde se ona potpuno bezbedno mogu igrati.

  U dvorištu kuće naši gosti mogu koristiti i roštilj za pripremu obroka po želji, a takođe i mi vam možemo pripremiti neki od morskih specijaliteta uz koji odlično ide i naše domaće vino. Na vama je samo da uživate. Takođe, za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.
 • Boka Kotorska - Đuraševići
  E-mail : apjokic@gmail.com
  Telefon : +382 32 677 568
  Na obali Đuraševića, u blizini Tivta i Krašića udobno je smešten Apartman Jokić. Najlepši deo Bokokotorskog zaliva pruža predivnu klimu, mediteransko okruženje i duboki mir daleko od saobraćaja i gradske buke. Svega 300 metara od našeg apartmana nalazi se prvi supermarket, kao i riblji restoran, a velike mega i hipermarkete naći ćete na oko 4 kilometra.

  Porodična kuća u kojoj se nalazi Apartman Jokić udaljena je svega 30 metara od mora i ima direktan izlaz na privatnu betoniranu pontu. Ova mala plaža ima veliku terasu sa hladovinom, spoljni tuš, ležaljke, stolove i stolice, a pored ulaza u vodu stepenicama, napravljen je i mali plićak, kako bi i mališani bezbedno uživali. Prva organizovana plaža je Solila, do koje će vam trebati svega pet minuta šetnje, dok se čuvena plaža Plavi Horizonti nalazi oko 4 kilometra od nas.
 • Boka Kotorska - Đuraševići
  E-mail : info@apartmanibriv.com
  Telefon : +382 67 227 411
  Apartmani Briv se nalaze na samoj ''pjeni od mora'', u mestašcu Đuraševići, na relaciji Tivat - Radovići, u prelepom Bokokotorskom zalivu. Kod nas se gosti mogu odmarati u miru i potpuno se prepustiti uživanju. Poznata plaža Plavi Horizonti udaljena je svega 4km, grad Tivat i njegovi mnogobrojni sadržaji nalaze se na 6km, Kotor i znamenitosti ovog starog grada su na 8km, dok do Budve treba preći razdaljinu od 20km.

  U sastavu apartmana Briv gostima je na raspolaganju privatna betonirana plaža - ponta, površine 400m2, sa šljunkovitim delom za decu, mini privezišem, kao i ležaljkama i suncobranima koje će doprineti opštoj atmosferi relaksacije i komfora. Tu su i i sandoline, koje gosti hotela besplatno mogu koristiti za obilazak Ostrva Cveća i Ostrva Sveti Marko, u neposrednoj blizini.
 • Boka Kotorska - Đuraševići
  E-mail : apartmanitivat@yahoo.com
  Telefon : +382 69 555 861
  Apartmani Radovići smešteni su u letovalištu Đuraševići, u neposrednoj blizini poznatih plaža Plavi Horizonti, Oblatna, Žanjice i Krašići, pa ćete u jednom potezu sve njih moći da obiđete i odlučite se za onu koja vam najviše odgovara. Osim ovih divnih plaža apartmani Radovići imaju i svoju privatnu plažu (pontu) ispred kompleksa gde su našim gostima obezbeđene ležaljke i suncobrani, kao i spoljni tuš. Takođe, ispred svakog apartmana nalaze se stolovi i stolice gde ćete ujutru i predveče moći da uživate na svežem vazduhu.

  Od centra grada Tivta i svih turističko-ugostiteljskih zanimljivosti apartmani su udaljeni svega 5 minuta vožnje automobilom ili 9 kilometara, što je pola kilometra manje od Kotora i 20 kilometara od Budve. Na 15 kilometara od apartmana Radovići nalazi se Ribarsko selo odakle i kreću brodovi za Plavu Špilju koja će vas apsolutno oduševiti.
 • Boka Kotorska - Đuraševići
  E-mail : pedja@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  U malom turističkom naselju Đuraševići, koje je smešteno svega 10 km od Tivta, nalaze se Apartmani Peđa. Svim našim gostima na raspolaganju je privatna plaža ispred kuće, samo nekoliko koraka od ulaznih vrata, a u blizini su i dve konobe, restoran internacionalne kuhinje i prodavnica. Takođe, u okolini su i druge popularne plaže poput Plavih Horizonata i Zigi plaže.

  Apartmani Peđa imaju svoje privatno zeleno dvorište gde se možete družiti sa drugim gostima ili uživati u pravljenju roštilja, a naša lokacija je odlična i za izlete do Kotora, Budve ili Cetinja, a čak je i Dubrovnik udaljen samo 75 kilometara, pa možete otići do Hrvatske i vratiti se u roku od jednog dana. Svim gostima koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je privatni parking u našem dvorištu.