Smeštaj u gradu

Đenovići apartmani, smeštaj 2019

Đenovići su idealno turističko letovalište za sve one koji vole mir i žele da se odmore od svakodnevnice. Ovo ušuškano mesto nalazi se 8 km istočno od Herceg Novog, na putu ka Kotoru i na samo 15 minuta vožnje od tivatskog aerodroma. Ovde možete uživati kako na peščanim, tako i na betonskim plažama.

Pročitajte više - ĐenovićiRent-A-Car - ĐenovićiIzleti/Ekskurzije - ĐenovićiSmeštaji - Đenovići

 • Boka Kotorska - Đenovići
  E-mail : cecastars@gmail.com
  Telefon : +382 69 517 721
  Sajt:
  Montažne kućice Ceca i Brana nalaze se u kamp naselju Vinogradi, u Đenovićima, koje je udobno smešteno između Kumbura i Baošića, u prelepom Bokokotorskom zalivu. U ponudi imamo jednu dvosobnu kućicu - Ceca i jednu trosobnu kućicu - Brana.

  Kućice su udaljene jedna od druge oko 100 metara, a takođe vrlo blizu su i magistrale, na manje od 100 metara, pa su tako stanice za lokalne, kao i turističke autobuse praktično na dohvat ruke. Udaljenost od najbliže plaže i mora je oko 200 metara stepeništem koje vijuga, tako da nisu niti strme niti naporne za spuštanje i penjanje. Market ''Roda'' udaljen je svega 400 metara od kampa, a tu u blizini nalazi se i pekara.
 • Boka Kotorska - Đenovići
  E-mail : ljiljavukotic@t-com.me
  Telefon : +382 31 342 798
  Sajt:
  Smeštaj Papagaj predstavlja luksuzan trosoban apartman na samoj obali mora, sa sopstvenom privatnom plažom u turističkom naselju Đenovici, u blizini Herceg Novog. Ovde, na plaži se možete opustiti na ležaljkama koje su obezbeđene za sve goste. Centar Đenovića, dečje igralište, kao i sportski tereni su na svega nekoliko metara udaljenosti od smeštaja. U prizemlju objekta je restoran, a u neposrednoj blizini su još dva restorana, zatim barovi na plaži i prehrambene prodavnice. Autobuska stanica je na 100m udaljenosti, najbliža ambulanta 3km, dok do aerodroma u Tivtu ima oko 10km.