Smeštaj u gradu

Cetinje apartmani, smeštaj 2019

Nekada glavni grad slobodne Crne Gore, danas počasna prestonica i jedini grad-muzej u Crnoj Gori. Cetinje se smestilo na obalama reke koja više ne postoji, a u XV veku se zvala Cetina i svoje ime dala je čitavom kraškom polju u kome se ovaj, po mnogo čemu jedinstveni grad i nalazi. Cetinjsko polje prostire se u podnožju zelenog Lovćena, na nadmorskoj visini od preko 670 metara, i jedinstvenu prirodnu okolinu određuje snažna mediteranska klima Jadranskog mora, koje je vazdušnom linijom udaljeno svega 12 kilometara, visokih planinskih venaca koji ga okružuju, ali i blizine Skadarskog jezera, čije tople vazdušne struje ovde čine još jedan veliki front.

Pročitajte više - CetinjeRent-A-Car - CetinjeIzleti/Ekskurzije - Cetinje


Smeštaji - Cetinje

 • Oblast Cetinje - Cetinje
  E-mail : apartmanialeksandra.ct@gmail.com
  Telefon : +382 68 396 190
  Apartmani Aleksandra nalaze se u centru Cetinja, u samom srcu kulturne i istorijske baštine ovog grada-muzeja koji ima počasno zvanje crnogorske prestonice. Današnji glavni grad Podgorica udaljena je manje od 30 kilometara, a najbliži aerodrom nalazi se u Podgorici, 35 kilometara od Cetinja. Prelepo letovalište Budva je udaljeno samo 20 minuta vožnje. Takođe našoj neposrednoj okolini naći ćete obilje restorana, kafića, prodavnica i parkova u okruženju kulturnih spomenika, galerija i muzeja.

  Luksuzni apartmani Aleksandra smešteni su u kući koja je uklopljena u tradicionalnu gradnju ovog grada, sa autentičnim kamenim detaljima i ogradama od kovanog gvožđa. Ukoliko želite, možemo organizovati za vas raznovrsna turistička razgledanja grada ili izlete na Lovćen, do Njeguša, Ivanovih Korita, ali i Skadarskog jezera, Ostroga, kanjona Tare, Žabljaka i drugih prirodnih i kulturnih znamenitosti u okruženju. Svim gostima je obezbeđen besplatan parking, a, ukoliko je potrebno, kod nas možete izvršiti i rezervaciju iznajmljivanja kola.
 • Oblast Cetinje - Cetinje
  E-mail : benvenutiapartmanict@gmail.com
  Telefon : +382 69 205 001
  Sajt:
  Benvenuti Apartani nalaze na Cetinju, kulturnoj prestonici Crne Gore i jedinstvenom gradu koji je proglašen muzejem. Samo 7 kilometara od Nacionalnog parka Lovćen, Benvenuti Apartmani pružiće vam obilje mogućnosti za aktivan i netipičan odmor u Crnoj Gori. Svega pola sata vožnje biće vam dovoljno da se spustite na more i prve plaže, a isto toliko i da se iskusite divlju prirodu etno sela Njeguši, okoline manastira Ostrog – a tek nešto duža vožnja odvešće vas do Skadarskog jezera.

  U našoj neposrednoj blizini nalazi se Kraljevsko pozorište Zetski Dom, zelena pijaca i Vlaška crkva, a Ćipur, Biljarda i Cetrinjski manastir možete razgledati laganom šetnjom. Apartmani su smešteni u samom centru grada, u tradicionalnoj, kamenoj kući. Svim gostima obezbeđen je besplatan, siguran i bezbedan parking.