Smeštaj u gradu

Buljarica apartmani, smeštaj 2019

Buljarica je turističko mesto smešteno na širem području oblasti Budve, tačnije južno, na samoj granici sa Barom. Takođe, na nekoliko kilometara je i od okolnih Petrovca i Čanja i pruža jedinstven užitak za sve turiste sklone avanturama. Ovo mirno i tiho letovalište, pored brojnih smeštaja u bungalovima, drvenim kućicama i vilama, nudi boravak i u nezaobilaznim kampovima koji samo upotpunjuju doživljaj ovog slikovitog predela.

Pročitajte više - BuljaricaRent-A-Car - BuljaricaIzleti/Ekskurzije - BuljaricaSmeštaji - Buljarica

 • Oblast Budva - Buljarica
  E-mail : vilanovitovic@gmail.com
  Telefon : +381 63 242 523 (SRB broj)
  Vila Novitović nalazi se 150 metara od plaže Buljarice, i svega 400 metara od plaže Lučice – omiljenih, odlično organizovanih i velikih plaža koje se ubrajaju među najlepše na čitavoj Jadranskoj rivijeri. Buljarice su predivno letovalište udaljeno 2 kilometra od centra Petrovca, i 20 kilometara od Budve i Bara.

  Vila Novitović locirana je na veoma mirnom mestu, a okružena je prekrasnim mediteranskim zelenilom, maslinama i limunovima, a vašem uživanju namenjeno je i dvorište sa spoljnim tušem i priborom za roštilj. Nekoliko restorana, pekara i prodavnica su na samo nekoliko minuta šetnje od naše kuće, dok velike supermarkete, apoteku i druge servise možete pronaći u Petrovcu, na par minuta vožnje.
 • Oblast Budva - Buljarica
  E-mail : dolinasunca@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Napravite prvi korak u Vašu dolinu Sunca. Vila Dolina Sunca, sagrađena 2011. godine nalazi se u letovalištu Buljarica, na svega 300 metara od plaže. Naša vila sa 3 zvezdice nudi prostrane i funkcionalne apartmane, a lepo je ušuškana u zelenilu maslina, pomorandži, limuna, borova i smokvi. Svi apartmani imaju dosta prirodnog svetla, nalaze se u tihom i mirnom okruženju, a opremljeni su modernim nameštajem i stilskom keramikom.

  Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking, dok se u dvorištu nalazi zidani roštilj, koji besplatno mogu koristiti svi naši gosti. Do peščano-šljunkovite plaže u Buljarici stiže se za oko 5 minuta laganog hoda. Najbliža prodavnica prehrambenih proizvoda, barovi i restorani, kao i benzinska pumpa mogu se naći na svega 50-100 metara od našeg kompleksa.