Smeštaj u gradu

Bjelila apartmani, smeštaj 2019

Bjelila su malo turističko i ribarsko mesto u tivatskom delu Bokakotorskog zaliva. Nalazi se na poluostrvu Luštica i deo su većeg naselja – Krtoli, koje pripada opštini Tivat. Od davnina, Bjelila je poznata kao izvorište slatke vode – Frutak, zbog kojeg su u prošlosti, meštanke iz drugih naselja dolazile ovde da peru i ispriraju „bjeli“ veš i svoje tkanine, pa otuda je i nastalo ime – Bjelila.

Pročitajte više - BjelilaRent-A-Car - BjelilaIzleti/Ekskurzije - BjelilaSmeštaji - Bjelila

 • Boka Kotorska - Bjelila
  E-mail : more@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Apartman More se nalazi na svega 40 metara od mora u Bjelilima, prelepom mestu bokokotorske rivijere, smeštenom između Krašića i Radovića. U vrtu apartmana na raspolaganju ćete imati terasu za odmor u lepom prirodnom okruženju i spoljni roštilj za pripremu obroka po želji, a tu je i parking za sve koji nas posete svojim kolima.

  U okviru boravka, uračunata je besplatna vožnja brodićem ili odlazak na ribarenje. Inače, Bjelila je malo turističko i ribarsko mesto, gde se uvek može naći sveža morska riba. Odlikuje se lepom obalom sa bezbroj uvala, većinom tradicionalnim kamenim kućama i konobama. Tu je stenovita plaža sa peskovitom obalom i velikim betonskim tarasama, kristalno prozirno more, potpuni mir i spokoj u idiličnom prirodnom okruženju.