Smeštaj u gradu

Bjelasica apartmani, smeštaj 2019

Leti se zeleni, a zimi beli, Bjelasica je planinska lepotica smeštena u samom srcu Crne Gore. Između reka Tare i Lima, Ravne Rijeke i Drčke reke, okružena brojnim visokim planinama sa svih strana, smatra se jednom od najlepših planina u čitavoj zemlji. Pripada opštinama Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje, Berane i Andrijevica. Planina je vulkanskog porekla, izuzetno je prohodna, a njen masiv je približno kružnog oblika, obima oko 30km. Bjelasica ima čak 10 vrhova koji su viši od 2000 metara nadmorske visine, a najviši vrh je Crna glava, visok 2.139 metara.

Pročitajte više - BjelasicaRent-A-Car - BjelasicaIzleti/Ekskurzije - BjelasicaSmeštaji - Bjelasica

  • Kontinentalna Crna Gora - Bjelasica
    E-mail : vila.bjelasica@gmail.com
    Telefon : +382 67 460 122
    Vila Bjelasica je kompleks koji se sastoji od luksuzno opremljene i prostrane vile, površine 270m2 i lepo sređene, prijatne brvnare, površine 80m2. Kompleks se nalazi u Kolašinu, na prelepoj planini Bjelasici. Ovde ćete biti u prilici da se divite prirodnim lepotama i njenim izvanrednim čarima, a u našem kompleksu da, pored udobnog smeštaja, uživate u sasvim opuštenoj atmosferi i zabavnim sadržajima.

    Vila i brvnara se nalaze jedna pored druge, na 3km udaljenosti od centra Kolašina i na 5km od skijališta. Preko puta se nalazi restoran nacionalne ishrane, Savardak, a u neposrednoj blizini postoji još jedan restoran. Najbliža prehrambena prodavnica udaljena je 1km.