Smeštaj u gradu

Bijela apartmani, smeštaj 2019

Bijela je udobno smeštena u zalivu Boka Kotorska, udaljena 12 km od Herceg Novog, 2 km od Kamenara (trajekt) i oko 20 km od Kotora. Plaže u ovom delu Crne Gore ubrajaju se u najlepše i najčistije na čitavom primorju. Gradska plaža u Bijeloj sastoji se od sitnog šljunka i peska i ima postepen ulaz u more, što je čini idealnom za porodice sa decom.

Pročitajte više - BijelaRent-A-Car - BijelaIzleti/Ekskurzije - BijelaSmeštaji - Bijela

 • Boka Kotorska - Bijela
  E-mail : fanfanizeljko@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Gostinska kuća Fanfani se nalazi u Bijeloj, oko 110 metara udaljena od mora, i 11km od centra Herceg Novog. Kuća je locirana iznad magistralnog puta, okružena zelenilom citrusa, čiji miris se širi po čitavoj našoj bašti. Ovde ćete sigurno provesti lepe trenutke u miru i tišini, i garantujemo da ćete biti zadovoljni vašim letnjim odmorom koji provedete kod nas.

  U bašti se nalazi i zidani roštilj, koji svi naši gosti mogu koristiti, a od pogodnosti tu su i spoljni tuševi, i parking prostor obezbeđen za sve goste koji kod nas dođu svojim kolima. Unutar kuće, u zajedničkoj prostoriji za druženje na raspolaganju vam je i TV sa kablovskim progamima.
 • Boka Kotorska - Bijela
  E-mail : fanfanizlatko@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Apartmani Fanfani su smešteni u Bijeloj na svega 120 metara od mora, udaljeni oko 11km od Herceg Novog. Kompleks je okružen zelenilom agruma čiji se miris širi po čitavoj bašti, i ova idilična atmosfera garantuje mir i tišinu u kojoj ćete zadovoljni provesti vaš letnji odmor.

  Svi gosti naših apartmana na raspolaganju imaju parking prostor, a u dvorištu se nalazi i zidani roštilj i spoljni tuševi, kao dodatna pogodnost. Takođe, trenutke odmora možete provesti i u zajedničkoj prostoriji za druženje, gde postoji TV.
 • Boka Kotorska - Bijela
  E-mail : bjbokica2@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Vila Apartmani i sobe Jovanović je porodično vođen smeštaj koji se nalazi u turističkom naselju Bijela nedaleko od Herceg Novog. Udaljeni smo samo 400 metara od plaže, odnosno 10 minuta laganog hoda. Smeštaj okružije lepo uređen vrt sa mnoštvo zelenila, odnosno cveća i drveća raznih vrsta, tako da ćete moći da uživate u miru koji nudi savršen prirodni ambijent. Takođe ovde se nalazi i sto sa suncobranom, idealno mesto za druženje u prijateljskoj atmosferi, kao i mesto za roštiljanje.
 • Boka Kotorska - Bijela
  E-mail : djorojevicapartmani@gmail.com
  Telefon : +382 68 269 219
  Sajt:
  Apartmani i Sobe Milnik smešteni su u Bijeloj, tačnije između Bijele i Baošića, na oko 150 metara od šetališta i plaže. Pored same plaže nalazi se restoran i kafe bar, a u neposrednoj okolini Apartmana i Soba Milnik ima dobar broj raznih kafića, picerija, restorana i konoba.

  Apartmani i Sobe Milnik okruženi su svojim dvorištem sa puno zelenila koje pruža svežinu, a ovde je i spoljni tuš kako biste se rashladili tokom sunčanja i uživali u prirodi. Naša pozicija pruža i lep pogled na panoramu Bijele i Baošića, a za naše goste obezbeđen je i besplatan parking.
 • Boka Kotorska - Bijela
  E-mail : villamiabijela@gmail.com
  Telefon : +381 63 371 353 (SRB broj)
  Vila Mia se nalazi u prelepom bokokotorskom zalivu u mestu Bijela, na samo 12km udaljenosti od Herceg Novog i oko 20km od Kotora. Najbliža prehrambena prodavnica i restoran nalaze se na svega 50-ak metara od vile, centar Bijele je udaljen 100 metara, a košarkaški teren i plivalište za vaterpolo takođe su u neposrednoj blizini. Tivatski aerodrom je udaljen 37 km, a mi vam pružamo uslugu prevoza od i do aerodroma, uz naknadu.

  Gostima vile Mia na raspolaganju je divno uređena bašta sa puno zelenila i hlada u kojoj je uživanje zagarantovano tokom vrelih letnjih dana. Našom baštom, na veselje i radost svih gostiju dominira bazen, gde se oni mogu rashladiti i zabavljati, a tu su i besplatne ležaljke, bar gde možete poručiti hladna pića, kafu i grickalice, kao i roštilj idealan za pripremu omiljene hrane. Preporučujemo našim gostima, uživanje u noćnom kupanju, jer posebno osvetljenje koje koristimo oko bazena doprinosi nezaboravnom ugođaju. Naši gosti ne moraju brinuti za svoje automobile, jer je za njih obezbeđen parking.