Smeštaj u gradu

Bigova apartmani, smeštaj 2019

Bigova ili Bigovo je malo, nekada isključivo ribarsko, a danas pretežno turističko mesto, za koje se može reći da je zadržalo stari sjaj nekih prošlih vremena. Nalazi se na jugozapadu Crne Gore, u regiji Grbalj, na 20min vožnje do Budve i 15min do Tivta, na samom početku bokokotorskog zaliva, u uvali po imenu Trašte. Stari grad Kotor se takođe nalazi na udaljenosti od samo dvadesetak minuta vožnje.

Pročitajte više - BigovaRent-A-Car - BigovaIzleti/Ekskurzije - BigovaSmeštaji - Bigova

  • Boka Kotorska - Bigova
    E-mail : boing@t-com.me
    Telefon : +382 32 363 478
    Vila Vesna nalazi se na samo 30 metara od mora i šetališta u malom mestu Bigovo,u predivnom Bokokotorskom zalivu. U krugu od 60 metara od našeg objekta nalaze se prehrambena prodavnica i dva restorana gde se služe riblji specijaliteti i druga domaća i internacionalana jela.

    Kompleks vila Vesna udaljen je oko 15 km od Kotora i 18 km od Tivta, a do lokalne plaže sa lekovitim blatom može se stići za 20 minuta vožnje brodom. U dvorištu vile nalazi se roštilj, na kome gosti, u dogovoru sa domaćinima, mogu pripremati svoje omiljene specijalitete. Takođe, na raspolaganju im je i brod koji se, isto u dogovoru sa domaćinima, može koristiti za obilazak primorja, kao i dva kajaka za samostalnu upotrebu.