Smeštaj u gradu

Bar apartmani, smeštaj 2019

Poput većine crnogorskih gradova, i Bar je tokom svoje istorije pripadao različitim civilizacijskim i kulturološkim svetovima. Međutim, za razliku od drugih crnogorskih gradova, Bar danas nije prepoznatljiv samo po jednom uticaju čiji je deo, ponekad i vekovima bio. Na nasleđu jedne epohe, nastajalo je i izgrađivalo se novo. U tom novom nasljeđu uvek su se jasno prepoznavale tekovine pređašnjeg.

Pročitajte više - BarRent-A-Car - BarIzleti/Ekskurzije - Bar


Smeštaji - Bar

 • Oblast Bar - Bar
  E-mail : smiljanic@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Apartman se nalazi u centru Bara, u stambenoj zgradi u ulici Jovana Tomaševića broj 18, na samo 200 metara od Barske plaže i šetališta! Ovaj prostrani i lepo uređeni apartman smešten je na drugom spratu stambene zgrade, a gosti će imati na raspolaganju i parking prostor.

  U ulazu zgrade nalaze se dve prodavnice sa piljarom, dok je pored i jedan lep restoran Saviola (www.restoransavoia.me). Takođe, u neposrednoj blizini ima još restorana, a tu je i pekara, apoteka, banka, stajalište za autobus i taksi stanica. U ovom delu Bara svi sadržaji i pogodnosti biće vam na pašačkoj udaljenosti, tako da vam automobil nije neophodan.
 • Oblast Bar - Bar
  E-mail : saljperic@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Apartman Saljperić nalazi se u strogom centru Bara, smešten na trećem spratu stambene zgrade sa liftom, u ulici Mila Boškovića H12. Potpuno je opremljen i nudi dobar broj sadržaja koje zahteva moderni turizam. Ispred zgrade postoji i parking, gde svi koji kod nas dođu svojim kolima mogu bezbedno ostaviti svoj automobil.

  U blizini apartmana nalazi se gradska plaža, Dom zdravlja, market, pijaca, a tu je i zgrada opštine Bar. Tako će vam pogodnosti koje vam zatrebaju na letnjem odmoru praktično biti na dohvat ruke.
 • Oblast Bar - Bar
  E-mail : missingvessel@gmail.com
  Telefon : +382 67 862 301 (Viber, What's app)
  Sajt:
  Apartmani Globarevic & Son se nalaze u Baru, preko puta Katedrale na svega 200 metara od centra grada. Do Gradske plaže ima 350 metara, Glavna autobuska stanica, kao i Glavna železnička stanica su na svega 5 minuta vožnje, dok će vam svi neophodni sadržaji za lagodan i bezbrižan letnji odmor biti praktično na dohvat ruke. Tako do najbližih restorana, kafića i velikih marketa Voli i Laković ima oko 150 metara.

  Gostima nudimo i besplatan prevoz do neke od obližnjih plaža u Sutomoru, Petrovcu, Velikom pijesku i Ulcinju. Takođe, organizujemo i još jedan lep izlet do Manastira Ostrog koji se plaća 50 eura za 4-5 osoba. Inače, Grad Bar je 36 km od aerodroma u Podgorici, a ako dolazite avionom možemo vam obezbediti prevod od i do ovog aerodroma.
 • Oblast Bar - Bar
  E-mail : bozo.pavicevic87@gmail.com
  Telefon : +382 69 256 003
  Sajt:
  Apartman Pavićević nalazi se na drugom spratu stambene zgrade, na izvanrednoj lokaciji u samom centru Bara. Do mora stiže se za svega dva minuta pešice, a isto toliko ima i do glavnog gradskog Trga.

  Ispred zgrade postoji parking gde možete bezbedno ostaviti svoj automobil. Zgrada se nalazi u lepom i idiličnom okruženju cveća i drveća, sa dosta hlada. Takođe, u blizini ima dobar broj restorana, kafića, butika, prehrambenih prodavnica, pa će vam tako svi neophodni sadržaji na letnjem odmoru biti na dohvat ruke.
 • Oblast Bar - Bar
  E-mail : rolovic@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Kompleks sa sobama, garsonjerom i apartmanima Rolović nalazi se na 2,5 km od centra grada Bara, u naselju Polje, odmah ispod Veterinrske stanice. U dvorištu kuće smešten je sto sa klupama gde se možete odmarati, a tu je i parking. Na distanci od 3 do 5 km nalaze se mnoge plaže gde se najčešće naši gosti kupaju.

  U blizini su i kafići, prehrambene prodavnice i drugi objekti koji vam mogu zatrebati na letnjem odmoru. Do njih brzo i lako možete stići peške. Kuća Rolović u ponudi ima dve sobe i jednu garsonjeru za dve osobe, kao i tri velika prostrana apartmana za maksimalno do četiri osobe.
 • Oblast Bar - Bar
  E-mail : djordjije@letoucrnojgori.com
  Telefon : +382 67 340 267
  Sajt:
  Apartman Đorđije je smešten u strogom centru prelepog grada Bara. Od gradskog trga je udaljen svega pet minuta pešaka, dok do gradske plaže treba pešačiti svega nepunih 15-ak minuta. Takođe, sve prodavnice, kao i hiper-market, apoteka, dom zdravlja, restorani, kafići nalaze se na dohvat ruke, tako da će vam sadržaji neophodni na letovanju neće nedostajati.

  Apartman Đorđije nalazi se u stambenoj zgradi, u urbanom i modernom delu Bara. Renoviran je septembra 2013. godine i potpuno je opremljen. Uz to, oni koji dođu kolima, svoje automobile bezbedno mogu ostaviti na besplatnom parkingu ispred zgrade.
 • Oblast Bar - Bar
  E-mail : panic_snezana@yahoo.com
  Telefon : +381 62 191 0435 (Snežana Panić)
  Sajt:
  Apartman Panić se nalazi u strogom centru grada Bara, u stambenoj zgradi bez lifta, na trećem od ukupno četiri sprata. Ovde ste u centru svih dešavanja, a na dohvat ruke biće vam i svi sadržaji i pogodnosti koje grad Bar nosi sa sobom. Tako se najbliža prodavnica, kafići i butici nalaze u samoj zgradi, a sportski centar sa trim i biciklističkom stazom lociran je na svega 500 metara od zgrade.

  Gradska plaža Bara, koja nudi propratni plažni mobilijar (ležaljke, suncobrane) i sa ukusom uređeni bar na njoj, udaljeni su od apartmana Panić 800 metara. Do glavne železničke i autobuske stanice ima 1km, dok je aerodrom na oko sat vremena od grada. Za sve koji dođu svojim kolima u naš apartman, ne moraju brinuti o svom četvorotočkašu pošto ispred zgrade ima sasvim dovoljno mesta za parking.
 • Oblast Bar - Bar
  E-mail : villa.semashko@gmail.com
  Telefon : +375 29 128 35 46
  Vila Semaško se nalazi u mirnom i zelenom delu grada Bara, samo 250 metara od plaže Žukotrlica, i uvek plavog Jadranskog mora. Takođe, na nešto više od 1 km na raspolaganju vam je i još jedna peščano-šljunkovita plaža Topolica, sa barovima i restoranima u blizini, kao i brojnim sportskim sadržajima na plaži i vodi.

  Uz, to u neposrednom okruženju vile naći ćete supermarket, restorane i kafiće, dok je najbliža pijaca na 1 km, pa vam ovde sasvim sigurno ništa neće nedostajati za relaksirajući odmor.