Smeštaj u gradu

Baošići apartmani, smeštaj 2019

Udobno smešteno u bokokotorskom zalivu, na samo 8km udaljenosti od Herceg Novog, ali nedaleko i od Kotora i Tivta, nalazi se ovo ljupko, mirno mestašce, idealno za porodični odmor. Letovalište Baošići se proteže duž dva kilometra dugačke obale i pod budnim okom je čuvene planine Lovćen, koja se nad njim nadvija.

Pročitajte više - BaošićiRent-A-Car - BaošićiIzleti/Ekskurzije - Baošići


Smeštaji - Baošići

 • Boka Kotorska - Baošići
  E-mail : mashan4@gmail.com
  Telefon : +382 31 674 726
  Sajt:
  Dođite kod pionira baošićkog turizma - familije Damjanović. Na samoj obali, na svega 5 metara od uvek plavog Jadrana nalaze se apartmani ''D'' gde ćete sasvim sigurno provesti nezaboravne trenutke odmora uz druženje sa nama, vašim domaćinima.

  Dvorište apartmana je veoma lepo uređeno, a ispred samog ulaza nalazi se velika popločana terasa sa stolovima i stolicama, gde svi gosti mogu da sednu, odmaraju i uživaju u omiljenom piću, kafi ili obroku, a sve to u hladu kivija koji se nadvija i pravi ovde debeli hlad. Za one koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor ispred kompleksa.
 • Boka Kotorska - Baošići
  E-mail : brankabojanic75@gmail.com
  Telefon : +381 65 205 6600
  Bilo da ste u potrazi za tišinom i opuštanjem ili avanturom i nesvakidašnjim provodom Vila Bojanić je pravo mesto za Vas. Ovaj moderno opremljeni objekat nalazi se na samoj plaži Boašića, i nudi udaoban smeštaj u klimatizovanim sobama sa privatnim kupatilima i terasama sa pogledom na more.

  More je dakle svega 20-ak metara udaljeno, a takođe blizu je i centar Baošića, gde ćete naći mnogobrojne sadržaje i pogodnosti potrebne na letnjem odmoru. Pored toga Baošići imaju i aktivno sportsko društvo “Jovo Dabović, vaterpolo klub “Bokelj” i društvo za podvodne aktivnosti i sportski ribolov “Ribar”.
 • Boka Kotorska - Baošići
  E-mail : slavica.atanackovic@gmail.com
  Telefon : +382 68 270 730 (CG broj - može i Viber)
  Sajt:
  Apartman Baošić - Slavica nalazi se u starom kamp naselju, na 50 metara od Gradske plaže, u samom centru mesta Baošići, koje je od Herceg Novog udaljeno nekih 10 km. Pored Gradske plaže koju karakteriše pre svega krupni mekani pesak, u blizini ćete naći i plažu San Trope, gde možete iznajmiti ležaljke, a tu su i plaže Tiburon i David, kao i niz drugih malih plažica, idealnih za osamu i romantiku.

  Novoizgrađeni objekat u kome se nalazi apartman Baošić - Slavica sastoji se od četiri smeštajne jedinice, a naš apartman je lociran u prizemlju sa desne strane. Što se parkinga tiče, ulicom gde je apartman ne prolaze automobili, ali ne brinite, tu je javni parking u naselju, koji je potpuno bezbedan i besplatan, udaljen od kuće 100 metara.