Smeštaj u gradu

Ada Bojana apartmani, smeštaj 2019

Sasvim jedinstveno rečno ostrvo, Ada Bojana, nalazi se na ušću istoimene reke u Jadransko more, na krajnjem jugoistoku Crne Gore, uz državnu granicu sa Alabanijom. Ovaj peščani sprud povrišine od skoro pet kvadratnih kilometara nastao je veštačkim putem, a lokalne legende kažu, tako što se ovde, nekada davno, u blizini dva manja rečna ostrva nasukao veliki jedrenjak, „Merito“. Godinama se na ovu olupinu navlačio nanos od kog je najpre nastao sprud, a zatim i ostrvo koje je, vremenom podelilo tok Bojane na dva dela.

Pročitajte više - Ada BojanaRent-A-Car - Ada BojanaIzleti/Ekskurzije - Ada Bojana


Smeštaji - Ada Bojana

 • Oblast Ulcinj - Ada Bojana
  E-mail : jelenastojkovic@t-com.me
  Telefon : +382 67 507 366
  Sajt:
  Asiina sojenica nalazi se na najatraktivnijoj i najmirnijoj lokaciji na Bojani, na desnoj obali reke, ne na samom rečnom ostrvu Adi, na oko 850 metara uzvodno od mosta. Do nadaleko poznate plaže Ivana ima svega 500 metara od sojenice, dok je najbliži restoran odmah preko puta, a do poznatih noćnih pabova možete doći laganom petominutnom šetnjom.

  Nudistički kamp Ade Bojane je na 5 minuta od Asiine sojenice, ali ako želite do njega morate koristiti taxi brodić. Najbliža prehrambena prodavnica udaljena je 800 metara. U dvorištu možete koristiti roštilj za pripremu obroka po želji, a za sve koji nas posete svojim kolima postoje četiri obezbeđena parking mesta.
 • Oblast Ulcinj - Ada Bojana
  E-mail : pbranko@t-com.me
  Telefon : +382 69 040 142 (Branko)
  Sajt:
  Na samom ušću desne obale predivne Bojane u Jadransko more, nalazi se Zoja sojenica, nadneta nad samu vodu. Ada Bojana udaljena je oko 70 kilometara od Bara, a najbliži veliki grad je Ulcinj, na oko 15 kilometara.

  Izuzetan položaj kućice znači da možete birati hoćete li se kupati u reci ili u moru, sa peščane plaže ili sa svoje terase. Zoja sojenici moguće je prići čamcem, a našim gostima je na raspolaganju jedan drveni čamac sa veslima, a ukoliko žele i motorni čamac. Prvu prodavnicu naći ćete oko 300 metara, preko reke, a nekoliko restorana je znatno bliže. Naime, restoran Peso udaljen je samo 20 metara od kućice, a čuvena Ćićkova čarda odmah preko puta. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, obezbeđen vam je besplatan parking.
 • Oblast Ulcinj - Ada Bojana
  E-mail : toni_mn1@hotmail.com
  Telefon : +382 67 289 355 (CG broj)
  Apartmani Luce Di Sole nalaze se u jednom od najmirnijih delova Ade Bojane. Udaljeni su oko 1,5 kilometara od plaža Ivana, Gecko i same Ade Bojane, a rečna obala je na svega nekoliko minua štenje. Na obali Bojane smešten je veliki broj kafića i restorana, prodavnice i suvenirnice, dok je grad Ulcinj na svega 10 minuta vožnje. Takođe, samo nekoliko minuta šetnje deli vas od atrakcija u okolini, kao što su škola jahanja, kitesurfing, surfovanje na talasima, letenje motornim zmajevima.

  Apartmani Luce Di Sole okruženi su divno uređenim zelenim dvorištem, u kome se nalazi divan senik pod lozom, sa klupama i stolom, gde se možete maksimalno opustiti i uživati u idiličnom okruženju. Takođe, za sve goste, a posebno gurmane, tu je i pribor za roštilj, za pripremu jela i specijaliteta po želji. Dvorište je takođe sjajno mesto i za igru mališana, a tu je i malo igralište za košarku na travi. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na dosta prostora za parkiranje, u našem ograđenom dvorištu.
 • Oblast Ulcinj - Ada Bojana
  E-mail : petra.nikolija@gmail.com
  Telefon : +382 69 666 214
  Sajt:
  Sojenica Petra i Nikolija nalazi se u vrlo mirnom delu Bojane, uzvodno od mosta, gde je ova reka izuzetno čista i savršena za kupanje. Sojenica je potpuno izolovana od buke i gužve, i do nje se stiže drvenim mostićem kroz šumu. Do morske plaže Ivana i same Ade ima oko1 kilometar, a u tu su i plaža za surfing sa školama vodenih sportova, kao i čuvena Velika plaža Ulcinja.

  Prvi restoran udaljen svega 200 metara od sojenice Petra i Nikolija, a na obalama reke ima i dosta drugih restorana, konoba i kafića. Naša kućica na vodi se sastoji od dva zasebna apartmana koji mogu da se iznajmljuju zajedno ili zasebno, na kraći ili duži period, a postoji i mogućnost prodaje. Svim našim gostima na raspolaganju je besplatan parking, a ukoliko želite, postoji mogućnost iznajmljivanja motornog čamca.
 • Oblast Ulcinj - Ada Bojana
  E-mail : ljuba@t-com.me
  Telefon : +382 67 502 037
  Sajt:
  Kućica Goran smeštena je na Ušću, levoj obali Ade Bojane, iznad same reke. Jadransko more je udaljeno oko kilometar ipo, ali vam je reka bukvalno ispred kuće, pa ćete verujemo mnoge dane provoditi ovde na velikoj terasi iznad samo reke. Prve prodavnice, restorane i kafiće naći ćete na kilometar od naše kućice za odmor, ali čamcem možete biti tamo za samo nekoliko minuta. Kolima će vam trebati nešto više, jer su svi putevi na Adi Bojani makadamski.

  Pored velike terase kućica Goran ima i divno dvorište u zadnjem delu, gde ima mesta za parkiranje bar tri automobila, tako da se ni oko parkinga ne morate brinuti. Inače, terasa je opremljena mobilijarom, a tu je i skakaonica, spoljni tuš, kao i pristup za čamace, Tako je ova terasa pravo mesto za potpuno uživanje u lenjim letnjim popodnevima, veselom druženju i svim blagodatima reke i ovog jedinstvenog ostrva.
 • Oblast Ulcinj - Ada Bojana
  E-mail : slobodanvukcevic58@gmail.com
  Telefon : +382 69 027 226
  Sajt:
  Kućica na vodi Che Gevara nalazi se na samom rečnom ostrvu Ade Bojane, tačnije pored mosta sa desne strane. Do najbliže plaže ima maksimalno 500 metara, dok prvu prodavnicu možete naći ovde u samom naselju ili u letovalištu Donji Štoj (udaljen 2 km). Takođe, restorani su preko obale reke, ima ih ukupno 8 i svi gledaju u pravcu kućice. Tu se služi ukusna morska hrana, ali i ostali specijaliteti.

  Kućica na vodi Che Gevara ima takvu poziciju da je ovde jedinstevni užitak zagarantovan. Posebno je romantično noću kada odsjaj svetlosti i vode čini zanimljiv spektar boja, koje samo doprinose potpunom užitku. Ono što treba posebno naglasiti da ovde nema buke i galame, a zabranjeni su i veći skupovi i žurke, kako bi se sačuvali mir i tišina.